Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nurten’den çocuk parkı müjdesi

Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten, Karşıyaka Mahallesi’nde çocuk parkı ve spor alanları inşası için çalışmalara başlandığını duyurdu. Çalışmaları başlayan yatırımın önümüzdeki ay içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2025 08:13
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2025 08:14
Kaynak: YALOVA HAYAT
Nurten’den çocuk parkı müjdesi

Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten, Karşıyaka Mahallesi’nde çocuklar ve gençler için sosyal yaşamı güçlendirecek yeni bir yatırımın startını verdi. Mahallenin uzun süredir eksikliğini hissettiği çocuk parkı ve spor alanları için proje hazırlandı. Nurten, yaptığı açıklamada, “Karşıyaka Mahallemizde çocuklarımızın güvenle oynayabileceği bir park alanı ve gençlerimizin spor yapabileceği sahalar ne yazık ki bugüne kadar yoktu. Bu eksikliği gidermek için harekete geçtik. Kısa süre içinde voleybol ve basketbol sahaları, spor aletleri, oturma alanları ve kamelyalarla donatılmış bir yaşam alanını mahallemize kazandıracağız” dedi.


Nurten, Teşvikiye’nin her mahallesinde sosyal yaşamı destekleyen yatırımlara devam edeceklerini belirterek, “Bizim önceliğimiz çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı, güvenli ve mutlu bir çevrede büyümesidir. Bu projeyi sadece bir park olarak değil, mahalleye nefes aldıracak bir yaşam alanı olarak görüyoruz” ifadelerini kullandı. Projeden son derece memnun olduklarını ifade eden mahalle sakinleri parkın ve spor alanlarının bir an önce hizmete girmesini beklediklerini dile getirdiler.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.