Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nurettin Topçu Konferans Salonu açıldı

Türk düşünce hayatının önemli isimlerinden Nurettin Topçu'nun adının verildiği konferans salonu düzenlenen törenle Çınarcık MYO bünyesinde hizmete girdi

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2024 04:15
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2024 04:15
Kaynak: Yalova Hayat
Nurettin Topçu Konferans Salonu açıldı

Çınarcık Meslek Yüksekokulu (MYO), Türk düşünce hayatının önemli isimlerinden Nurettin Topçu'nun adını taşıyan yeni bir konferans salonuna kavuştu. Salonun açılış törenine, Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Vefik Arıca ve Prof. Dr. Cahit Külekçi, Çınarcık MYO Müdürü Öğretim Görevlisi İzzet İsmail Dur ile birlikte üniversitenin akademik ve idari personeli katıldı.

Törende, kurdele kesimi ile konferans salonu hizmete açıldı. Açılışta birer selamlama konuşması yapan Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak ve Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, hayırlı olsun dileklerini ileterek emeği geçenlere teşekkür ettiler.

"Nurettin Topçu'nun ismini yaşatacağız"

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ise konuşmasında, konferans salonuna ismi verilen Nurettin Topçu'nun 20. yüzyılın önemli bir münevveri olduğunu vurguladı. Bahçekapılı, "Yapılacak değerli konferans ve etkinliklerle Nurettin Topçu ismini yaşatmaya devam edeceğiz" dedi.Açılış töreni, Rektör Bahçekapılı'nın Çınarcık Kaymakamı Aksak, Çınarcık Belediye Başkanı Soyer ve Çınarcık MYO Müdürü Dur'a plaket takdim etmesiyle sona erdi.

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.