Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milli Eğitim Müdürü Akmeşe, öğrencilerin sofrasına konuk oldu

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Sabri Ekşinozlugil Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesinin öğrenci ve öğretmenleriyle iftarda bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2024 02:44
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2024 02:44
Kaynak: Serap Polat
Milli Eğitim Müdürü Akmeşe, öğrencilerin sofrasına konuk oldu

Müslümanlarca sabır, ibadet, rahmet, mağfiret ve bereket ayı olarak kabul edilen, büyük bir coşku ve heyecanla karşılanan Ramazan ayında, iftar sonrasını paylaşmak yardımlaşma ve dayanışma duygularının önemini daha da artıyor.

Ramazan ayının bu manevi yönlerini değerlendirmek amacıyla sık sık öğrencilerle iftar sonrasında buluşan Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Sabri Ekşinozlugil Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesini konuğu oldu. Birlikteliğin ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinden biri olan iftar sofrasını Sabri Ekşinozlugil Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci ve öğretmenleriyle paylaşan İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, iftardan sonra yapılan sohbete de katılarak, Ramazan'ın huzurunu, maneviyatını ve birlik ruhunu temel değerleriyle yansıttıklarını aktardı. Öğrencilerle birebir ilgilenerek eğitim hayatlarındaki gelişmeleri dinleyen Akmeşe, “Birlik ve beraberlik içinde geçen bu özel anda manevi değerlerimizi pekiştirdik. Ramazanın bereketi üzerimize olsun.” dedi.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.