Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP’li Başkan Mustafa Nurten, Teşvikiyelilere teşekkür etti

Teşvikiye’de yeniden başkan seçilen MHP’li Mustafa Nurten, seçimin ardından açıklama yaparak belde halkına teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2024 02:21
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2024 02:21
Kaynak: Serap Polat
MHP’li Başkan Mustafa Nurten, Teşvikiyelilere teşekkür etti

2024 Yerel Seçimlerindeki propaganda dönemi, Çınarcık’ın Teşvikiye Beldesinde MHP’nin adayı Mustafa Nurten ve AK Parti’nin Adayı Mustafa Küçükalran’ın kıyasıya rekabetiyle geçti. MHP’nin yeniden aday gösterdiği mevcut Belediye Başkanı Mustafa Nurten, 113 oy farkıyla AK Parti’nin Adayı Mustafa Küçükalran’ı geride bıraktı. Teşvikiye’de güven tazeleyen Başkan Mustafa Nurten, hemşerilerine teşekkür etti.

“Gönüllüler Ordusunun Her Bir Ferdine Şükranlarımı Sunuyorum”

Açıklamasında herkesin başkanı olarak Teşvikiye için zaman kaybetmeden çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Mustafa Nurten, “Kıymetli hemşerilerim, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde şahsımı tekrardan Teşvikiye Belediye Başkanlığı görevine layık gören her bir vatandaşımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu süreçte gece gündüz demeden, hiçbir karşılık beklemeden, durmadan, yorulmadan çalışıp yanımızda yer alan, bu büyük zaferin mimarı gönüllüler ordusunun her bir ferdine şükranlarımı sunuyorum. Kazandığımız zaferin Teşvikiye’mize hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Geçtiğimiz 5 yıllık dönemde olduğu gibi Teşvikiye Belediye Başkanı olarak ayırmadan, ayrışmadan herkesin başkanı olarak ekibimle beraber Teşvikiye’miz için zaman kaybetmeden çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.