Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, yeni üyeleri tebrik etti

Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, partisinden İl Genel Meclis Üyesi seçilen arkadaşlarını tebrik ederek, kendilerini destekleyen Yalovalılara da teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2024 02:46
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2024 02:46
Kaynak: Murat Can Aytemur
İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, yeni üyeleri tebrik etti

2024 Yerel Seçimleri sonucunda Yalova İl Genel Meclisine AK Parti’den 11, CHP’den 8 ve MHP’den 1 üye girdi. AK Parti’nin 1. Sıra İl Genel Meclis Üyesi Adayı ve mevcut İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, yeniden meclise girdi. Seçim sonuçlarını değerlendiren Soygüzel, arkadaşlarını tebrik ederek, kendilerine oy veren vatandaşlara teşekkürlerini sundu. 

“İl Genel Meclis Üyelerine görevlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum”

Seçilen bütün arkadaşlarını kutlayarak, hep birlikte güzel hizmetler yapma temennisinde bulunan mevcut Başkan Hasan Soygüzel, “31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi, çok şükür ki büyük bir demokratik olgunluk ve huzur ortamı içerisinde neticelendi. Milletimiz iradesini sandığa yansıtarak, kararını verdi. Seçilen bütün belediye başkanlarını, belediye meclis üyelerini ve il genel meclis üyelerini tebrik ediyor, görevlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Tertemiz oylarıyla bizleri seçen bütün hemşerilerimize de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Seçimler sonucunda; Yalova İl Genel Meclisi’miz de 11 AK Parti, 8 CHP ve 1 MHP şeklinde teşekkül etmiş oldu. Seçilen bütün arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. Yalova’mıza ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Rabbim hep birlikte güzel hizmetler yapmayı nasip etsin.” dedi.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.