Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fazlaca Altınova’da Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği ile bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Altınova Belediye Başkan Adayı olan ve sandıktan galip çıkan Yasemin Fazlaca, düzenlenen sahur programında Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2024 00:15
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2024 00:15
Kaynak: Murat Can Aytemur
Fazlaca Altınova’da Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği ile bir araya geldi

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi geride kaldı, çok sayıda vatandaş sandığa giderek, vatandaşlık görevini yerine getirdi. Sonucun çokça merak edildiği Yalova’nın Altınova İlçesinde kazanan CHP Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca oldu. Seçim öncesi süreçte, göreve geldiği taktirde her zaman sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşla bir arada olacağını belirten Fazlaca, uzun süren bir seçim maratonu ardından sandıktan galip gelmeyi başardı ve henüz dinlenmeden direkt olarak ilçe halkı ile bir araya gelmeye başladı.

Seçim öncesinde, sıkça iftar programlarına katılarak, Altınovalılar ile buluşan Fazlaca seçim sonrasında da iftar ve sahur programlarını sürdürdü ve Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği ile bir araya geldi.

Düzenlenen sahur programı sonrasında kısa bir açıklamada bulunan Yasemin Fazlaca sözlerinde, “Altınova Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği ile yeniden bir araya geldik. Söz verdiğimiz gibi iftar ve sahur programlarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Ramazan ayının bereket ve huzur dolu sofralarında buluşmaya devam ediyoruz. İlçemizin işletmesi Hoca’nın Yeri Akçaabat Köfte işletmesinde sahurumuzu yaptık. Hemşehrilerimizle buluştuk, sohbet ettik. İşletme sahibi Abdülhamit Aksu ve değerli çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.