Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mawish'te bayram coşkusu yaşanacak

Yalova’nın ve Çınarcık’ın gözde eğlence mekanı Mawish Beach Disco, Kurban Bayramı nedeniyle ünlü isimlerden oluşan bir programla karşımıza çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2024 04:19
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2024 04:19
Kaynak: Murat Can Aytemur
Mawish'te bayram coşkusu yaşanacak

Bayram yaklaşıyor, vatandaşlar tatil planları yapıyor. Havaların da ısınması ve bayram tatili ile birlikte Çınarcık’a gelen vatandaşlar, Mawish Beach Disco’da doyasıya eğlenebilecekler. Şimdiye kadar birbirinden ünlü isimleri sahnesinde ağırlayarak misafirlerine unutulmaz anlar yaşatan güzide mekan, Kurban Bayramı’nda da sahnesinde ünlü isimleri konuk edeceğini açıkladı.

Mawish Beach Disco tarafından açıklanan programda belirtildiği üzere; bayramın 1.Günü rap müziğin sevilen isimleri Canbay&Wolker, bayramın 2. Günü Pop müziğin sevilen ismi Hande Yener, bayramın 3. Günü ise Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden bir diğeri olan Demet Akalın Mawish Beach Disco sahnesine konuk olacak.

Çınarcık'a gelen misafirler, bayramın her günü Mawish'te doyasıya eğlenme fırsatı bulacaklar. Bu özel etkinliklerle dolu bayramda, Mawish Beach Disco misafirlerine unutulmaz bir eğlence deneyimi yaşatacak.

Bilet Fiyatları

Canbay&Wolker: 440 TL

Hande Yener: 770 TL

Demet Akalın: 880 TL

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.