Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Birey Okulları'nda 140 mezun kep attı

Özel Birey Okulları Lisesi, 12. sınıf öğrencileri için 8. mezuniyet törenini düzenledi. Yalova 90. Yıl Spor Salonu'nda gerçekleştirilen törene, 2023-2024 eğitim-öğretim döneminde mezun olan öğrenciler ve aileleri katıldı

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2024 02:48
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2024 02:48
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Birey Okulları'nda 140 mezun kep attı

2023/2024 eğitim ve öğretim yılı sona eriyor. Bu çerçevede Özel Birey Okulları Lisesi, 12. sınıf öğrencileri de mezuniyet sevinci yaşadılar. 90. Yıl Spor Salonu'nda gerçekleştirilen törenin açılış konuşmasını yapan Yalova Özel Birey Okulları Lisesi Kampüs Müdürü Ünal Kılıç, öğrencilere ve velilere seslenerek şu ifadeleri kullandı; “Bugün burada yeni bir yol ayrımında öğrencilerimizin hem sevinç hem de hüznünü paylaşmaya geldik. Özel Yalova Birey Okulları olarak 140 öğrencimizi geleceğe yollamanın heyecanını yaşıyoruz. Sayın velilerimiz; eğitim yaşamları boyunca öğrencilerimizin en büyük desteği sizler oldunuz. Onlar, sabrınızın ve özverinizin meyveleri. Sizler, titizlikle yetiştirdiğiniz evlatlarınızı bizlere güvenerek emanet ettiniz. Aile, öğrenci ve okul iş birliği içinde öğrencilerimizin potansiyelini beceriye çevirerek onları bu noktaya taşıdık.”

Kılıç, öğrencilere seslenerek, “Kıymetli öğrencilerimiz; bugün simgesel olarak bir dönem bitse de aslında yepyeni bir yolculuğun başlangıcı. Önümüzdeki bu uzun süreçte karşılaşacağınız her güçlüğü, sizi geliştirecek bir fırsat olarak değerlendirmeyi ilke edinin. Ne pahasına olursa olsun dürüst olun, iyiyi savunun, güzele sarılın. Hayatınızın her döneminde bilgi ışığınız olsun. Önce kendinize, sonra ülkenize ve daha sonra da tüm insanlığa ışığınızı taşıyın” dedi.

Keplerini havaya attılar

Açılış konuşmalarının ardından okul birincilerine ödülleri takdim edildi. Halk oyunları gösterisi ile devam eden törende, mezun olan öğrenciler keplerini coşkuyla havaya fırlatarak mezuniyetin mutluluğunu yaşadı.

Tören boyunca, veliler ve öğrenciler arasında duygusal anlar yaşandı. Öğrenciler, keplerini atarken hem sevinç hem de hüznü bir arada hissetti. Yalova Özel Birey Okulları Lisesi, eğitimdeki başarısını bu anlamlı törenle bir kez daha taçlandırmış oldu.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.