Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan ziyaretçilerini ağırlıyor

Yerel seçimlerin ardından, Kadıköy Belediye Başkanı olarak seçilen Yılmaz Tavşan, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 02:43
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 02:43
Kaynak: Murat Can Aytemur
Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan ziyaretçilerini ağırlıyor

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi geride kaldı. Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan’da seçimden galip ayrılması ardından, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Başkan Tavşan belde halkı tarafından yoğun ilgi görmeye devam ederken aynı zamanda da vatandaşın sorularına cevap veriyor, hayırlı olsun temennilerini kabul ediyor. Son olarak Başkan Tavşan’ı ziyaret eden isimler Şükrü Kızılırmak, Ferhat Gürel ve Şenol Uzun oldu. Gerçekleştirilen görüşmede Kadıköy ve Yalova hakkında güncek konular üzerine sohbet edildi ve devamında fikir alışverişleri gerçekleştirilerek, istişarelerde bulunuldu.

Gerçekleştirilen ziyaret, Başkan Tavşan’a hayırlı olsun temennilerinde bulunulması ve ziyaretin anısına toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

Kadıköy Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda, “Kadıköy Belediye Başkanımız Yılmaz Tavşan’a hayırlı olsun dileklerini iletmek üzere Şükrü Kızılırmak, Ferhat Gürel ve Şenol Uzun ziyarette bulundular.

Ziyaret sonunda Başkanımız Yılmaz Tavşan, hayırlı olsun temennisinde bulunan misafirlerine teşekkür dileklerini sundu” ifadelerine yer verildi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.