Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İl Sağlık Müdürü Karakuş, Çınarcık Devlet Hastanesini ziyaret etti

Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Burak Gül, Çınarcık Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 02:13
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 02:13
Kaynak: Serap Polat
İl Sağlık Müdürü Karakuş, Çınarcık Devlet Hastanesini ziyaret etti

Nisan ayında göreve başlayan Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, bir yandan makamında misafirlerini ağırlıyor diğer yandan kentteki sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek tanışma toplantıları gerçekleştiriyor.

NÖBETTEKİ SAĞLIKÇILARA BAŞARILAR DİLEDİ

Resmi programların yanı sıra Sağlık Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen etkinliklere de katılmaya özen gösteren Dr. Osman Karakuş, Çınarcık Devlet Hastanesini ziyaret etti. Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Burak Gül’ün de katıldığı ziyarette kendilerini Çınarcık Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Camal Yalçın karşıladı. Başhekim Camal Yalçın, İl Müdürü Karakuş’a hastanenin kapasitesi, mevcut personel sayısı, hastanede verilen hizmetler ve vatandaşların talepleri hakkında bilgi aktardı. Hastane müdürleri, sağlık çalışanları ve hastaneden hizmet alan vatandaşlarla sohbet eden İl Sağlık Müdürü Karakuş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tatilinde görev başında olan nöbetçi sağlık çalışanlarına görevlerinde başarılar diledi.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.