Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele ziyaretçilerini ağırladı

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, göreve geldikten sonra yoğun bir ziyaretçi trafiğiyle karşılaşmaya devam ediyor. Yeni haftaya da ziyaretçilerini makamında ağırlayarak başlayan Başkan Yele, halkın beklentilerini dinlemeye ve çözüm üretmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 00:50
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 00:50
Kaynak: Murat Can Aytemur
Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele ziyaretçilerini ağırladı

31 Mart Mahalli İdareler Seçiminden galip çıkarak, Çiftlikköylüler ile kısa zamanda bağ kurmayı başaran, Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Bu kapsamda son olarak; Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Zeki Ertürk ve dernek üyelerini, Tüm Bel Sen Kocaeli Şube Başkanı Güzide Saatçi ve sendika üyelerini, Zafer Partisi Yalova İl Başkanı Mehmet Güzel, Çiftlikköy İlçe Başkanı Cengiz Temurçin ve partilileri, 500 Evler Muhtarı Ayhan Kuzu’yu, Başkent 3 Site yönetimini ve çok sayıda hemşehrisini makamında ağırlayan Başkan Yele, kendisine gerçekleştirilen ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve sözlerinde, ‘’ Yeni hafta mesaimize hayırlı olsun ziyaretleriyle başladık. Bizleri ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunan tüm ziyaretçilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.