Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay 23 Nisan’da çocukları yalnız bırakmadı

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen çocuk festivalinde Subaşılı miniklerle bir araya geldi. Renkli etkinlikte çocukların sevinçleriyle dolu anlar yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2024 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2024 17:12
Kaynak: Murat Can Aytemur
Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay 23 Nisan’da çocukları yalnız bırakmadı

Subaşı beldesi 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Subaşı Belediyesi tarafından düzenlenen çocuk festivaline katılan Belediye Başkanı Turan Canbay, çocukların neşesine ortak oldu. Festivalde çocuklarla bir araya gelen Canbay, miniklerle oyunlar oynadı ve fotoğraf çekilerek, renkli görüntülere sahne oldu. Festivalde çocuklar doyasıya eğlenirken, aynı zamanda çeşitli etkinliklerde yeteneklerini sergilediler.

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, bu anlamlı günde çocuklarla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek yapmış olduğu açıklamada “Bizler bugün büyük Subaşı ailesi olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklarımız için hazırladığımız çeşitli etkinliklerle coşku ve heyecanla kutladık. Hep birlikte eğlendik, hep birlikte güldük. Onların yüzündeki gülümsemeyle sevincimiz daha da arttı. Hepinizi çok seviyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.” İfadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.