Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınova Belediye Başkanı Fazlaca 23 Nisan coşkusunu çocuklar ile birlikte yaşadı

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Altınova Belediyesi tarafından düzenlenen çocuk şenliği etkinliğinde minikler ile bir araya geldi. Renkli etkinlikte çocuklar, neşe dolu bir gün geçirdiler.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2024 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2024 17:12
Kaynak: Murat Can Aytemur
Altınova Belediye Başkanı Fazlaca 23 Nisan coşkusunu çocuklar ile birlikte yaşadı

Altınova ilçesinde 23 Nisan coşkusu büyük bir heyecanla yaşandı. Altınova Belediyesi'nin organize ettiği çocuk şenliği etkinliğine katılan Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, çocukların mutluluğuna ortak oldu.

 Altınova ilçesinde gerçekleştirilen etkinlik, çocuklar için unutulmaz bir gün oldu. Belediye Başkanı Fazlaca, çocukların coşkusuna ortak olmak için etkinlik alanında bizzat kendi elleriyle pamuk şeker dağıttı ve devamında ise ay yıldızlı balonlar dağıtarak miniklere pop corn ikram etti.

Altınova halkı gerçekleştirilen çocuk festivalinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu anlamlı günde böyle bir etkinlik düzenleyerek çocukların mutlu olmasını sağladığı için Başkan Fazlaca’ya teşekkürlerini iletti. Gerçekleşen etkinlik sonrası kısa bir açıklamada bulunan Başkan Fazlaca ise sözlerinde, “Bugün, Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 104. Kuruluş yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladık. Altınova Belediyemiz tarafından belediye hizmet binamız önünde düzenlediğimiz 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde çocuklarımız gönüllerince eğlenerek unutulmaz bir gün geçirdiler.

Bu vesileyle, 23 Nisan’ı dünya çocuklarına armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.