Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhuriyetin ilk yıllarındaki sağlık hizmetleri fotoğraflarla anlatıldı

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü, 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında “100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla” temalı fotoğraf sergisini açtı.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2024 02:11
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2024 02:11
Kaynak: Serap Polat
Cumhuriyetin ilk yıllarındaki sağlık hizmetleri fotoğraflarla anlatıldı

14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında Sağlık Bakanlığı tarafından Cumhuriyetimizin 100. yılı sebebiyle 81 il ve 16 şehir hastanesinde düzenlenen “100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla” temalı fotoğraf sergisi Yalova’da da açıldı.

Cumhuriyetin ilk yıllarında hizmet veren sağlık çalışanlarına ve sağlık hizmetlerine ait fotoğrafların bugüne uyarlandığı "100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla" temalı sergi, ilk etapta Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesinde açıldı.

Cumhuriyetin ilk yıllarında sunulan sağlık hizmetlerine dair çok sayıda siyah beyaz ve renkli fotoğraf sergideki yerini aldı. Sergide, genç Cumhuriyetin köy köy gezip tedavi yapan doktorları, fedakâr hemşireleri ve canla başla görev yapan sağlık çalışanlarının imkânsızlıklar içerisindeki mücadelelerine dair çok sayıda fotoğraf yer alıyor.

4-8 Mart 2024 tarihleri arasında Çınarcık Devlet Hastanesinde yer alan sergi mart ayı boyunca hastanelerde vatandaşlara açık olacak.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.