Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Çiftlikköy’ü yatırım ve hizmette bir üst lige çıkaracağız”

AK Parti Çiftlikköy İl Genel Meclisi Üyesi Adayı İdris Durmuş, 31 Mart mahalli idareler seçimi çalışmalarına hızla devam ettiğini belirtti. Durmuş, amaçlarının hizmet olduğunu ve Çiftlikköy’ü yatırım ve hizmette bir üst lige çıkarmak istediklerini söyledi

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2024 01:46
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2024 01:46
Kaynak: Murat Can Aytemur
“Çiftlikköy’ü yatırım ve hizmette bir üst lige çıkaracağız”

Yalova’nın Çiftlikköy ilçesinde, AK Parti İl Genel Meclisi adayı İdris Durmuş, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bir açıklama yaparak, hedeflerini ve projelerini anlatan Durmuş, Çiftlikköy’ü yeni hedeflere yerel yönetimlerde birlikte ulaştırma ülküsünde olduklarını ifade etti.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Çiftlikköy halkının desteğini beklediğini de ifade eden Durmuş, “Hedefimiz Çiftlikköy ilçe merkezimiz, Taşköprü beldemiz ve 9 köyümüzde hemşehrilerimizin desteği ve teveccühü ile en yüksek oyu almak. Tecrübemiz ve bilgi birikimimiz ile 1 Nisan’dan itibaren kaldığımız yerden devam etmeyi arzuluyoruz. Çiftlikköy ilçemiz bu dönem artan İl Genel Meclis üye sayısıyla 50 bini geçen nüfusuyla yatırım ve hizmette bir üst lige çıkıyor. Bunun planlamalarını yaptık ve İl Genel Meclisindeki 5 yıllık deneyimimizi çalışmalara yansıtmayı hedefliyoruz” dedi.

AK Parti iktidarının her alandaki kapsayıcı gücü ile 2024-2029 döneminde Çiftlikköy’ün kendi yolunu daha düşük maliyetle ve yılın her ayında çalışma yapan modern tesisleri ile vatandaşın hizmetinde olacağını söyleyen Durmuş, geliştirilen ve zenginleştirilen araç parkı ile daha güçlü olduklarını, doğalgaz ağı ile örülen köylerde vatandaşlardan ve muhtarlardan gelen talepler ile büyük değişimi gerçekleştireceklerini kaydetti.

Tarımsal üretimde ekonomik yönden her zaman köylerin yanında olduklarını, daha fazla proje üretilip çiftçiyi üretimde daha güçlü kılacaklarını da dile getiren Durmuş, eğitimde, sağlıkta her zaman üzerlerine düşeni yaptıklarını, yapmaya da devam edeceklerini vurguladı.

Durmuş, “Sayın milletvekillerimiz, ilçe ve il başkanımız, meclis üyesi arkadaşlarımızla istişare ve uyum içerisinde, geçmiş dönemde olduğu gibi bu dönemde de yeni başarılara imza atmaya hazırız. İlçe merkezimiz ve Taşköprü beldemizde de İl Genel Meclisi yetki alanındaki konularda belediye başkanlarımız ve meclis üyesi arkadaşlarımızla ilgili İl müdürlükleri nezdinde çözüm odaklı yaklaşımımızı devam ettirme hedefindeyiz. Biz tüm bunları ve geçmiş dönem çalışma performansımızı referans olarak alıp tekrar seçmenimizin teveccühü ile Çiftlikköy’den sandıklardan yine yüksek oy oranı ile meclis üyesi sayısını artırarak çıkma hedefinde seçmenimize saygılarımızı sunarız” dedi.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.