Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gelecek Partisi Yalova Başkan Adayı Çandır, “Şeffaf Belediye Gelecek”

Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Kürşat Emre Çandır, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçiminin ardından başkan seçildiği taktirde şeffaf belediyecilik anlayışı ile çalışacağını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2024 00:49
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2024 00:49
Kaynak: Murat Can Aytemur
Gelecek Partisi Yalova Başkan Adayı Çandır, “Şeffaf Belediye Gelecek”

Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Eczacı Kürşat Emre Çandır, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde yürütülen seçim çalışmaları ile ilgili Yalovalı vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. Yerel Seçimler öncesinde yapmış olduğu açıklamalar ile dikkat çeken Başkan Adayı Çandır, Yalova Belediye Başkanı olduğu taktirde gerçekleştirilmesi planlanan seçim projelerini sosyal medya hesabından duyuruyor.

Çandır son olarak yaptığı paylaşımda şeffaf belediyecilik anlayışı ile çıktığı yolda, bilanço ve personel sayısının aylık olarak paylaşılacağını duyurdu. Gelecek Partisi Başkan Adayı Çandır yaptığı paylaşımda “Bilanço ve personel sayısı aylık olarak alenen kamu ile paylaşılacak” açıklamasında bulundu. Çandır’ın bir diğer duyurusu ise Turizm Zabıtası oldu.  Başkan Adayı Çandır bir diğer paylaşımında “Turizm Zabıtası ile Sahil Bandı nefes alacak. Boxer ile denize girme, kumsalda nargile içme devri sona erecek.”  İfadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.