Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BİKAMDER’e Kadın Kollarından ziyaret

Yalova’da faaliyet gösteren Birlikte Kanserle Mücadele Derneği (BİKAMDER), Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Kolları Başkanı İstek Nayık ve beraberindeki dernek başkanlarını ağırladı. Ziyarette, BİKAMDER’in çalışmaları ve ortak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2024 07:16
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2024 07:16
Kaynak: Serap Polat
BİKAMDER’e Kadın Kollarından ziyaret

Birlikte Kanserle Mücadele Derneği önemli konukları ağırladı. BİKAMDER Başkanı Nurcan Bayar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dernek olarak yaptıkları faaliyetleri anlattı. Bayar, kanserle mücadelede farkındalık oluşturmak, hastalara ve yakınlarına destek olmak, tedavi sürecini kolaylaştırmak için çalıştıklarını söyledi.

Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Kolları Başkanı İstek Nayık ise, BİKAMDER’in yaptığı çalışmaları takdirle karşıladığını belirterek, dernekler arasında iş birliği ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı. Nayık, “Birlikteliğimizle halka, insanlığa faydalı olmamız adına neler yapabiliriz, bunları görüştük. Epey olumlu ve verimli geçen toplantımızda, adı geçen tüm başkanlarımıza ve yönetimlerine, davetimize katılma inceliğini gösterdikleri için çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Ziyarete, YİHTER Komisyon Başkanı Hanife Özdemir, İHH Termal İlçe Kadın Kolları Başkanı Asel Hena Esen, Özgür Der Kadın Kolları Başkanı, Çiftlikköy İmam Hatipliler Derneği Kadın Kolları Başkanı Fatma Çiftçi, Yalova Aş Evi Kadın Kolları yetkilileri de katıldı.

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.