Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Çınarcık Başkan Adayı Kurt, ''Freni tutmayıp yolda kalan otobüs dramından, güvenli ve modern ulaşıma geçeceğiz''

Cumhuriyet Halk Partisi Çınarcık Belediye Başkan Adayı Avni Kurt, göreve geldiği taktirde ilk önceliğinin, ilçenin ulaşım sıkıntılarını gidermek olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2024 07:47
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2024 16:57
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP Çınarcık Başkan Adayı Kurt, ''Freni tutmayıp yolda kalan otobüs dramından, güvenli ve modern ulaşıma geçeceğiz''

31 Mart Mahalli İdareler seçimi yaklaşırken adaylar saha çalışmalarını sürdürüyor ve projelerini vatandaşa açıklamaya devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Çınarcık Belediye Başkan Adayı Avni Kurt’ta bu kapsamda yapmış olduğu paylaşımlar ile sık sık vatandaşa bilgilendirmelerde bulunuyor. Kurt son olarak yaptığı paylaşımda ilçenin ulaşım sıkıntısına değindi ve ‘’Freni tutmayıp yolda kalan otobüs dramından, güvenli ve modern ulaşıma geçeceğiz'' diye belirtti.

‘’Göreve geldikten sonra, yapacağımız önemli işlerden biri, ‘ulaşım’ noktasındaki sıkıntıları gidermek olacak’’ diye belirten Kurt sözlerinin devamında ise, bahsetti soruna çözüm olabilecek projelerini açıkladı, ‘’Ulaşım Master Planı’nı devreye sokacağız. Hibe ve özkaynaklarımız ile, araç filomuza yeni belediye otobüsleri kazandıracak; mevcut otobüslerin tehlike ve ciddiyet arz eden aksaklık ve eksikliklerini ortadan kaldıracağız. Yapacağımız görüşme ve temaslar ile; İstanbul ile deniz ulaşımının, yaz ve kış aylarında kesintisiz olarak yapılmasını sağlayacağız. Kentin birçok yerine akıllı kart yükleme noktası koyacağız. Kent içi trafiği rahatlatmak adına, otopark sayılarını arttıracağız.’’

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.