Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başhekim Dr. Hasan Ergenç, hastanede yatan yaşlıları ziyaret etti

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi, 18-24 Mart Ulusal Yaşlılar Haftası dolayısıyla servislerde yatan yaşlı hastaları ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2024 06:49
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2024 06:49
Kaynak: Serap Polat
Başhekim Dr. Hasan Ergenç, hastanede yatan yaşlıları ziyaret etti

1982 yılında Dünya Sağlık Örgütü tarafından “Yaşlılara Saygı Haftası” olarak ilan edilen 18-24 Mart haftası, günümüzde 18-24 Mart Ulusal Yaşlılar Haftası olarak kutlanıyor. Huzurevlerinin, bakım alan hastaların ve aile büyüklerinin ziyaret edildiği bu gün dünya genelinde sergi, yemek organizasyonu, hediye takdimi gibi etkinliklerle kutlanıyor.

“Yaşlılarımızı sağlıklı ve mutlu görmek bizleri mutlu ediyor”

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesinde de stant açarak, hastaneye gelen vatandaşları bilgilendiren sağlık çalışanları, ayrıca üç yaşlı hastayı evlerinde ziyaret etti. Hastanenin Başhekimi Uzm. Dr. Hasan Ergenç ise hemşirelerle birlikte serviste yatarak tedavi gören yaşlı hastaları ziyaret etti. Hastalarla sohbet ederek, tedavi süreçleri hakkında bilgi alan Başhekim Ergenç, hastaların istek ve taleplerini dinledi. Hastanenin hizmet kalitesini artırmak için vatandaşların taleplerine önem verdiklerini kaydeden Hasan Ergenç, “Yaşlılarımızı sağlıklı ve mutlu görmek bizleri mutlu etti. Ayrıca serviste hastalarımıza hizmet veren başta hemşire arkadaşlarımız olmak üzere tüm ekip arkadaşlarımıza emekleri ve özverileri için ayrıca teşekkür ediyoruz.” dedi.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.