Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy Müftülüğünün yarışmalarına öğrencilerden yoğun ilgi

Çiftlikköy Müftülüğü tarafından lise ve ortaokul öğrencileri için düzenlenen ödüllü resim ve şiir okuma yarışmalarına yoğun katılım oldu.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2024 05:25
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2024 05:25
Kaynak: Serap Polat
Çiftlikköy Müftülüğünün yarışmalarına öğrencilerden yoğun ilgi

Çiftlikköy Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü için Şiir Okuma Yarışması, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için ise Çanakkale Ruhu temalı resim yarışması düzenlendi. 58 öğrencinin katıldığı yarışmalarda sonuçlar belli oldu.

Para ödülü verildi

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü için Şiir Okuma Yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilerden birinciye 1.000 TL, 2’nciye 750 TL, 3’üncüye ise 500 TL para ödülü verildi.

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için ise Çanakkale Ruhu temalı resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerden; birinciye 1.500 TL, 2’nciye 1.000 TL, 3’üncüye ise 500 TL para ödülü verildi. Ayrıca yarışmaya katılan tüm öğrencilere Diyanet Yayınlarından kitap hediye edildi.

Müftüden teşekkür

Dereceye giren öğrencilere ödülleri Bahçeşehir Kolejinde düzenlenen 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programında verilirken, resimler de programın gerçekleştirildiği salonda sergilendi. Çiftlikköy İlçe Müftüsü Yusuf Ulusoy yarışmaların Yalova İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde yürütüldüğünü belirterek, Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü personel ve öğretmenleri ile Çiftlikköy Müftülüğü Gençlik Koordinatörü İmam Hatip Hasan Yalçınkaya’ya teşekkür etti.

 

Dereceye giren öğrenciler

Resim yarışmasının birincisi Şehit Muhammet İslam Altuğ İmam hatip Lisesi öğrencilerinden Meryem Rana Karahan olurken,  2’nci Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerinden Melis Olmuş oldu. 3’üncü ise Mustafa Kemal Anadolu Lisesi öğrencilerinden Aisha Malkillah İbrahim Alizzawi oldu.

Ezbere şiir okuma yarışmasında Şehit Abdulhamit Kaya İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden Abdulvahid Eminağa birinci olurken, Şehit Muhammet İslam Altuğ İmam hatip Lisesi öğrencilerinden Esma Ünen 2’nci ve Kılıç Ortaokulu öğrencilerinden Şeyma Ayten 3’üncü oldu.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.