Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çınarcık’ta Geleceğin Minik Fidanları ziyaret edildi

Çınarcık Belediyesi “Geleceğimizin Minik Fidanları” projesi kapsamında ilçede yeni doğum yapan aileleri ziyaret etmeye devam ediyor; Muzaffer, Arkın Ayaz, Aras, Alperen, Aslan, Umut, Asil Ata ve Muhammet Miraç bebeklerin ailelerine misafir olundu.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2024 04:20
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2024 04:20
Kaynak: Murat Can Aytemur
Çınarcık’ta Geleceğin Minik Fidanları ziyaret edildi

Çınarcık Belediyesi tarafından uygulamaya geçilen “Geleceğimizin Minik Fidanları” projesi ile ilçede bebeğini kucağına alan ailelerin ilk hediyeleri belediyeden geliyor. Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’in eşi Elif Soyer ile Kültür ve Sosyal İşler Şefliği personeli, Çınarcık’ta ikamet eden yeni doğum yapmış ailelerin evlerini tek tek ziyaret etti. “Geleceğin Minik Fidanları” olan Muzaffer, Arkın Ayaz, Aras, Alperen, Aslan, Umut, Asil Ata ve Muhammet Miraç bebeklere sağlıklı ve huzurlu bir yaşam dileklerinin ardından; bebeklere ait ihtiyaçların giderilmesine katkı sağlamak ve ailelerinin mutluluğuna ortak olmak amacıyla bebek sahibi olan aileler için hazırlanan hediyeler takdim edildi.

Çınarcık’ta ikamet eden yeni doğan bebeklerin aileleri, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’in geleceğimizin minik fidanları için yazdığı mektup ve sevinçlerine ortak oldukları için Elif Soyer ile ekibe teşekkür ederek, Başkan Numan Soyer’e de çalışmalarında başarılar dilediler.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.