Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Çınarcık Başkan Adayı Kurt, ''Her şey halkımız için''

Cumhuriyet Halk Partisi Çınarcık Belediye Başkan Adayı Avni Kurt, yapmış olduğu paylaşımda ilçeye getireceği hizmetlerden bahsetti, ‘’Vatandaşımızın yanında olacağız’’ dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2024 05:44
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2024 05:44
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP Çınarcık Başkan Adayı Kurt, ''Her şey halkımız için''

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde ülke genelinde olduğu gibi Yalova ve ilçelerinde de seçim hareketliliği son sürat devam ediyor. Adaylar saha çalışmalarında hız kazandı ve her gün farklı bir lokasyonda vatandaşlar ile bir araya gelerek çalışmalarından bahsediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Çınarcık Belediye Başkan Adayı Avni Kurt’ta bu kapsamda seçimin kazananı olup göreve geldiği taktirde hayata geçirmeyi planladığı projelerini vatandaşa aktarmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Çınarcık kıyılarında dikey mahmuz çalışmaları gerçekleştirerek, kıyılarda yaşanabilecek deniz erozyonuna karşı önlem alınacağından bahseden Kurt bu sefer de ilçede hayata geçirmek istediği Halk Ekmek, Askıda Fatura ve Aile Destek projelerinden bahsetti.

Cumhuriyet Halk Partisi Çınarcık Belediye Başkan Adayı Avni Kurt sözlerinde, ‘’Halk ekmek uygulamasını hayata geçireceğiz. Aile destek projesi kapsamında; ihtiyaç sahibi ailelere, muhtelif zamanlarda, gizli bir şekilde gıda yardımlarında bulunacağız. Askıda fatura projesi ile, belediyemizin web sitesi üzerinden ihtiyaç sahibi ailelerin faturalarının ödenmesine vesile olacağız. Halk Ekmek, Askıda Fatura ve Aile Destek projeleriyle; vatandaşımızın yanında olacağız. Ödenmeyen fatura, gıdasız kalan çocuk olmayacak. Taptaze halk ekmekleriyle, evinin yolunu tutan insanlar göreceğiz’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.