Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Subaşı Belediyesi’nin cami gezilerine büyük ilgi

Subaşı Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel cami gezileri vatandaşların büyük ilgisi ile karşılanıyor

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2024 07:31
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 15:15
Kaynak: Serap Polat
Subaşı Belediyesi’nin cami gezilerine büyük ilgi

Subaşı Belediyesi tarafından her ramazan ayında geleneksel hale gelen ücretsiz cami gezileri, bu sene de beldede yaşayan vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Günler öncesinden dolan rezervasyonlarla vatandaşlar Bursa'daki camilere götürülüyor. Ayrıca Bursa'da mezarları bulunan evliyaların mezarları da ziyaret edilerek dualar okunuyor.

Bu çerçevede gerçekleştirilen gezilere katılan vatandaşları Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay bizzat yolcu etti. Bu gezilerin ramazan ayı boyunca süreceğini ifade eden Canbay, "Ramazan ayının manevi atmosferini daha derinden hissedebilmeleri için hemşehrilerimizle birlikte Bursa'daki camileri ve evliya türbelerini ziyaret ediyoruz. Bu vesileyle hemşehrilerimizle bir araya gelmekten ve bu manevi hazzı paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay'a teşekkür eden beldede yaşayan vatandaşlar ise, "Belediyemiz tarafından her ramazan ayında düzenlenen bu cami gezileri sayesinde hem Bursa'daki tarihi camileri görme hem de evliya türbelerini ziyaret etme imkanı buluyoruz. Başkanımıza bu güzel organizasyon için çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.