Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KATFA-DER YAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu ile proje konuştu

Uluslararası Kadın ve Toplumsal Gelişim Derneği (KATFA-DER), Başkanı Nurten Anıl Kalyoncu ve beraberinde dernek üyeleri Yalova Üniversitesi’ni ziyaret ederek, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2024 06:21
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2024 06:21
Kaynak: Murat Can Aytemur
KATFA-DER YAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu ile proje konuştu

Kadın hakları ve kadının gelişimi konusunda Yalova’da öncü bir dernek olan KATFA-DER, Başkan Nurten Anıl Kalyoncu önderliğinde il genelinde sürdürdüğü çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Çeşitli konferanslar düzenleyerek veya etkinlikler oluşturarak kadınlar için her konuda önemli işlere imza atan KATFA-DER son olarak Yalova Üniversitesi’ni ziyaret ederek, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu ile bir araya geldi. Karslıoğlu’nun makamında gerçekleşen görüşmede, KATFA-DER’in şimdiye kadar hayata geçirdiği ve ilerleyen süreçte hayata geçirmeyi planladığı projeler hakkında karşılıklı istişareler gerçekleştirilerek fikir alışverişlerinde bulunuldu. Gerçekleştirilen ziyaret hatıra fotoğrafı çekilerek son bulurken, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu nazik ziyaretlerinden dolayı KATFA-DER yönetimine teşekkür etti.

Gerçekleştirilen ziyaretten sonra kısa bir açıklamada bulunan Dernek Başkanı Nurten Anıl Kalyoncu sözlerinde, ‘’KATFA-DER olarak, Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu 'nu makamında ziyaret ederek yapacağımız proje hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Güzel şeyler yakında. Nazik ev sahipliği hoş sohbeti için kendisine çok teşekkür ederiz’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.