Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İl Milli Eğitim Müdürü Akmeşe, İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle iftarda buluştu

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Şehit Muhammed İslam Altuğ Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle iftarda buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2024 05:30
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2024 05:30
Kaynak: Serap Polat
İl Milli Eğitim Müdürü Akmeşe, İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle iftarda buluştu

11 ayın sultanı Ramazan ayının manevi ruhunu birlik ve beraberlik içinde yaşamak isteyen Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, iftar ve sahur programlarında öğrencilerle bir araya geliyor.

Akmeşe pansiyonda öğrencilerin yemeğini paylaştı

Maneviyatı yücelten anlardan bir olan iftar sofrasını öğrenci ve öğretmenlerle paylaşan Akmeşe’nin bu seferki adresi Çiftlikköy Şehit Muhammed İslam Altuğ Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu. Şehit Muhammed İslam Altuğ Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonunda kalan öğrencileri ziyaret eden Halil İbrahim Akmeşe pansiyonun yemekhanesinde öğrencilerin iftar sofrasına konuk oldu. Öğrenci ve öğretmenlerle iftar yaptıktan sonra okul yönetiminden bilgi alan Akmeşe ardından öğrencilerin geleceğe dair planlarını dinledi. Her fırsatta okullarda öğrencilerle bir araya gelerek, halkla iç içe olmaya özen gösteren Akmeşe ziyaretin ardından açıklama yaparak, öğrencilere emek veren yönetici ve öğretmenlere teşekkür etti.

 

“Kalplerimizi ısıtan, maneviyatımızı yücelten bir ânı paylaştık”

Şehit Muhammed İslam Altuğ’un adını taşıyan okulda gençlerle bir arada olmanın kendisine huzur ve gurur verdiğini aktaran İl Milli Eğitim müdürü Halil İbrahim Akmeşe, “Bu akşam Çiftlikköy Şehit Muhammed İslam Altuğ Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerimizle iftarda buluştuk. Kalplerimizi ısıtan, maneviyatımızı yücelten bir ânı paylaştık. Bu müstesna buluşma, şehidimizin adını taşıyan okulumuzda değerli gençlerle bir arada olmanın verdiği huzuru ve gururu bizlere bir kez daha hatırlattı. Her bir bireyin, birlik ve beraberlik içinde, sevgi ve umut dolu yarınlara doğru ilerlediği okulumuzda öğrencilerimize emek veren yönetici ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.