Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Namık Ekin TEMAD Yalova Şubesi'ni ziyaret etti

Emekli Deniz Sat Astsubayı Kıdemli Başçavuş (SAT Komandosu) Namık Ekin, Yalova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencileri ile yapacağı söyleşi için geldiği Yalova’da, TEMAD Yalova Şubesi’ni de ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2024 05:15
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2024 05:15
Kaynak: Hilal Baldemir
Namık Ekin TEMAD Yalova Şubesi'ni ziyaret etti

Sosyal medya üzerinden, çeşitli eğitim videoları ve tecrübelerini paylaştığı kanal ile 455 bin takipçiye ulaşan Emekli SAT Komandosu Namık Ekin, yapacağı söyleşi için gerçekleştirdiği Yalova ziyaretinde;
Yalova Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Gündoğdu, Yalova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Korkmaz Yiğiter, Yalova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölüm Başkanı Doç.Dr. Nurullah Emir Ekici ve Üniversite Öğrencileri ile beraber, TEMAD Yalova Şubesi’ni ziyaret etti, meslektaşları ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Yaşamı boyunca ulusal ve uluslararası çok sayıda başarıya imza atmış olan Ekin, burada Dernek Başkanı Erdoğan Yıldız ve yönetimi ile Yalova’da gerçekleştirilen çalışmalar hakkında fikir alışverişi gerçekleştirdi ve bilgi aldı.

TEMAD Yalova Dernek Başkanı Erdoğan Yıldız, Emekli SAT Komandosu Namık Ekin’in kendilerine gerçekleştirdiği ziyaret sonrasında yapmış olduğu açıklamada, ‘’Yalova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencileri ile yapacağı söyleşi için Yalova'ya gelen Değerli Meslek Büyüğümüz Emekli Deniz Sat Astsubayı Kıdemli Başçavuş (SAT Komandosu) Namık Ekin, Derneğimizi ziyaret ettiler. Ziyarette Değerli Meslek Büyüğümüz ve Misafirlerimizle sohbet etme, yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar hakkında bilgi verme, görüşlerini alma imkanı elde ettik. Nazik ziyaretlerinizden dolayı çok teşekkür ediyoruz’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.