Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Semt 77 Yalovaspor deplasmanda yara aldı

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz, Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı deplasmanda çıktığı Ankaragücü mücadelesinden 78-74 mağlup ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2024 15:12
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2024 15:12
Kaynak: Murat Can Aytemur
Semt 77 Yalovaspor deplasmanda yara aldı

Bu sezon Türkiye Basketbol Ligi’nde üstün bir performans sergileyen Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı, ligin 28.haftasında çıktığı Ankaragücü mücadelesinde uzun zaman sonra mağlubiyet yaşadı. Çıktığı her maçta taraftarlarına basketbol şöleni yaşatan Yalova temsilcileri, Ankaragücü deplasmanında aldığı mağlubiyet ile beraber çıktığı 28 maçta 4.mağlubiyetini almış oldu, temsilcilerimiz toplamış olduğu 52 puanla ligin liderlik koltuğunda oturmaya devam ediyor.

Ankaragücü ve Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı arasında gerçekleşen mücadelenin ilk yarısının ilk periyodunda ev sahibi ekip beklenen performansı sergileyemedi ve temsilcilerimizin atmış olduğu 18 sayıya yalnızca 9 sayı ile karşılık verebildi. Maçta ilk periyod 9-18 Yalova üstünlüğü ile tamamlandı. Maçta ikinci çeyreğe girilmesi ile beraber sahadaki dengeler yön değiştirdi ve Ankaragücü temsilcilerimiz karşısında 28 sayı bulurken, Semt 77 Yalovaspor ise rakip potada yalnızca 9 sayı bulabildi.

İlk yarının son düdüğü çaldığında Yalova temsilcileri soyunma odasına 37-27’lik skorla geride gitti. Maçın ikinci yarısının başlama düdüğü ile birlikte ev sahibi ekip Ankaragücü ve konuk ekip Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı, sahada karşılıklı ataklar gerçekleştirerek 20’şer sayı buldular ve skor 57-47’ye geldi. Maçta son çeyreğe çıkıldığında ise temsilcilerimiz rakip potada tamı tamına 27 sayı buldu, Ankaragücü ise 21 sayı ile karşılık verdi. Maçta son düdüğün çalması ile birlikte temsilcilerimiz 78-74’lük az bir farkla parkeden mağlup ayrılan taraf oldu.

Murat Can Aytemur

Fotoğraflar: Semt 77 Yalovaspor Basketbol

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.