Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiçekler, AK Parti Çiftlikköy Adayı Recep Hacı’dan

AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Dr. Recep Hacı, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü, kadınlara çiçek hediye ederek kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2024 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2024 13:41
Kaynak: Yalova Hayat
Çiçekler, AK Parti Çiftlikköy Adayı Recep Hacı’dan

Yerel seçime gün sayan başkan adayları rutin çalışmalarının yanı sıra özel günlerde de vatandaşlarla ilgilenmeyi ihmal etmiyor.Bazen iş yerlerini ziyaret eden adaylar bazen de sokaktaki vatandaşı durdurup hem hal hatır soruyor hem de projelerini anlatıyor.8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün kutlandığı hafta da belediye başkan adayları için yoğun geçti.

Recep Hacı’dan 8 Mart çiçeği

Kadınları bu özel gününde yalnız bırakmayan siyasetçiler gerek kadınlar matinesi düzenledi gerekse çiçek dağıtarak bu özel günü kutladı.Çiftlikköy’ün yeni belediye başkanı olma hedefiyle her gün sahada vatandaşların kalbine dokunan AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Recep Hacı da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü, kadınlara çiçek hediye ederek geçirdi.Kurumları, dernekleri, esnafları ziyaret eden Recep Hacı, sokakta yürüyen kadınları da unutmadı. Gördüğü her kadına çiçek uzatarak Kadınlar Günü’nü kutlayan Recep Hacı’ya eşi Hilal Hacı eşlik etti.

 

“Kadınların daha fazla desteklenmesi için çaba sarf ediyoruz”

Etkinliğin sonunda kısa bir açıklama yapan Recep Hacı, her kadının, güçlü, özgür ve saygı gören bir rol model olabilmesi için elinden geleni yapacağını aktardı.Kadınların, toplumun temel direklerinden biri olduğunu vurgulayan Dr. Recep Hacı, “Onlar, ailelerimizi bir arada tutarlar, toplumumuzu güçlendirirler ve gelecek nesillere ilham verirler. Ancak, hala birçok zorlukla karşı karşıyalar ve eşitlik için mücadele etmek zorundalar.Bizler, kadınların güçlenmesi ve haklarının korunması için kararlılıkla çalışıyoruz.Eğitimden iş dünyasına, siyasetten kültürel alana kadar her alanda kadınların daha fazla temsil edilmesi ve desteklenmesi için çaba sarf ediyoruz.Belediyemizde çalışan kadınlarımızın kadınlar gününü kutladık. Daha iyilerine layık olan kadınlarımıza ufak da olsa hediyelerimizi verdik.” dedi.

“Bu hedefe ulaşmak için tüm hemşerilerimin desteğini bekliyorum”

Kadınlar Günü’nün, kadınların başarılarına, mücadelelerine ve katkılarına odaklanmak için önemli bir fırsat olduğunun altını çizen Hacı, “Kadınların siyasette daha fazla temsil edilmesi, karar alma süreçlerine katılımının artması ve toplumun her alanında eşit fırsatlara sahip olmaları için çalışacağım.Kadınların güçlenmesi, toplumun genel refahı için kritik bir öneme sahiptir ve bu hedefe ulaşmak için tüm hemşerilerimin desteğini bekliyorum.Her kadının, güçlü, özgür ve saygı gören bir rol model olabilmesi için elimden geleni yapacağım.” şeklinde konuştu.

Serap Polat

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.