Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’yı Ankara’da temsil edecekler

Ankara’da gerçekleşecek olan Wushu Türkiye Şampiyonası’nda Yalova’yı temsil edecek olan öğrencilerle bir araya gelen Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe öğrencilere başarılar diledi

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2024 04:44
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2024 04:44
Kaynak: Yalova Hayat
Yalova’yı Ankara’da temsil edecekler

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen bilgi yarışmasında bölge birincisi olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri ile Wushu Türkiye Şampiyonası, Ankara'da yapılacak olan Türkiye finalinde ilimizi temsil etmeye hazırlanıyor. Öğrenciler, beraberlerinde öğretmenleri Orhan Başar ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe'yi ziyaret etti. Ziyaret sırasında öğrenciler Beratcan Bulut, Betül Avcı ve Osman Macit'in yanı sıra Wushu Türkiye Şampiyonu Berra Nur Sarıoğlu da hazır bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, öğrencilerin başarılarından dolayı gurur duyduklarını belirterek, Türkiye finalinde ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını ifade etti. Akmeşe, öğrencilere başarılar dileyerek, onların bu önemli etkinlikte gösterecekleri performansın, Yalova'nın eğitim alanında olduğu kadar okul sporları alanında da başarısını bir kez daha ortaya koyacağını belirtti.

Öğrenciler ve Wushu Türkiye Şampiyonu Berra Nur Sarıoğlu, Türkiye finaline hazırlanırken, Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe'nin desteği ve teşvikleriyle kendilerini daha da motive ettiğini dile getirdiler.

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.