Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mücahit Kaçar, “Kazanan taraf AK Parti ve Tavşanlı halkı olacak”

AK Parti Tavşanlı Belediye Başkan Adayı Mücahit Kaçar, 3 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan Tavşanlı Seçim İrtibat Ofisinin açılış öncesinde basın açıklaması yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2024 04:16
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2024 04:16
Kaynak: Murat Can Aytemur
Mücahit Kaçar, “Kazanan taraf AK Parti ve Tavşanlı halkı olacak”

Mevcut Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, başkanlık süresinde yaptığı hizmetlerle hem Tavşanlıların takdirini topladı hem de AK Parti’nin güvenini kazanarak yeniden Tavşanlı Belediye Başkan Adayı olarak tercih edildi.

Seçim çalışmalarının start almasıyla birlikte beldede vatandaşın desteğini arkasına alan Kaçar, belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte gece gündüz halkla buluşuyor. 

 

“Bizim sevdamız koltuk değil”

Pazar günü gerçekleştirilecek olan Tavşanlı Seçim İrtibat Ofisinin açılış öncesinde basın açıklamasında bulunan kaçar, “Yerel seçimlerde kazanan taraf AK Parti ve belde halkımız olacak” dedi.

Hizmet ve projelerle güçlü geldiklerini söyleyen Başkan Kaçar, başkanlık süresinde Tavşanlı’ya hizmet etmekten ve proje üretmekten gurur duyduğunu belirtti.

Tavşanlı halkına ve beldeye yatırım ve projelerin durmadan devam edeceğinin müjdesini paylaşan Tavşanlı Belediye Başkanı ve AK Parti Tavşanlı Belediye Başkan Adayı Mücahit Kaçar, “Tavşanlı için 7/24 görevimizin başındayız. Bizim sevdamız koltuk değildir. Bizim sevdamız makam değildir. Bizim sevdamız Tavşanlı’ya proje üretmek, belde halkına hizmet etmektir. Bizim sevdamız Tavşanlı’dır.

Bizler inanıyoruz ki belde halkımızın da desteğiyle 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden zaferle çıkacağız. Beldemize proje üretmeye ve halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.