Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Çınarcık İlçe Başkanı Yılmaz, “Çınarcık’ın tertemiz MHP kadrolarına ihtiyacı var”

MHP Çınarcık İlçe Başkanı Mert Yılmaz, Milliyetçi Hareket'e gönül veren herkesi seçim sürecinde beklentisiz bir şekilde çalışmaya davet etti.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2024 03:48
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2024 03:48
Kaynak: Serap Polat
MHP Çınarcık İlçe Başkanı Yılmaz, “Çınarcık’ın tertemiz MHP kadrolarına ihtiyacı var”

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala partilerde hareketlilik arttı. Milliyetçi Hareket Partisi de bir yandan seçim irtibat ofisi açarak vatandaşları ağırlıyor bir yandan kapı kapı gezerek esnafa vaatlerini sıralıyor. Çınarcık’ta güçlü olan MHP, güvendiği mevcut başkanları tekrar aday yaparak yoluna devam ediyor. Aday olan belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyeleri listelerini seçim kuruluna teslim eden MHP Çınarcık İlçe Teşkilatı yerel seçimde kendine güveniyor. Bu doğrultuda açıklama yaparak partiye gönül veren herkesi seçim çalışmalarına destek vermeye davet eden MHP Çınarcık İlçe Başkanı Mert Yılmaz, “Çınarcık’ın bize ihtiyacı var!” dedi.

“Çınarcık’ın bize ihtiyacı var”

Liste sıralaması konusunda tartışanları eleştiren Başkan Yılmaz, “Çınarcık İlçe Belediyesiyle beraber ilçemizde yer alan Teşvikiye, Esenköy ve Koru belde belediyeleri ile il genel meclis seçimlerinin tamamında, kendi parti ve logomuzla yarışa katılacağız. Adayların belirlenmesi sürecinde, ilçemizin çok değerli insanları partimize başvuruda bulundu. Bilindiği üzere, aday adaylıkları da bir yarış mücadelesidir. Yüksek Seçim Kurulu'na kesin listelerimiz teslim edilene kadar geçen sürede, verilen parti içi demokratik yarışa saygı duyduk. Partimize adaylık başvurusu yapan herkes bizim için değerlidir. Başvuran adayların listelerde alt sırada olması ya da listelerde bulunmaması, liste başında olan adaylardan daha az değer gördüğü anlamını taşımamaktadır. Artık liste sıralaması tartışmalarını bir kenara bırakarak, hep beraber çalışma vaktidir. Çınarcık’ın bize ihtiyacı var!” dedi.

“Kazanan biz olacağız, kaybeden ise fitneciler olacak”

Milliyetçi Hareket Partisi olarak mevcut belediyeleri korumak ve yanına yenilerini eklemek hedefiyle çalıştıklarını kaydeden Mert Yılmaz, “Yerel seçimlere kalan bu kısa sürede Çınarcık ve beldelerinin, tertemiz MHP kadrolarına ve üretken belediyecilik anlayışına ihtiyacı vardır. Mevcut belediyelerimizi korumak, yanına yenilerini eklemek, kazanamadığımız yerlerde ise meclis üyelerimizi göndermek, öncelikli hedefimiz olmalıdır. Ülkücü olmanın zor, ülkücü kalabilmenin daha zor olduğu; kıldan ince, kılıçtan keskin bir seçim dönemine tekrardan şahit oluyoruz. Son sandık, son oy sayılana kadar sandıktan çıkacak bir oy bile bizim için önemlidir. Bu sebeple, Milliyetçi Hareket'e gönül vermiş herkesi, seçim çalışmalarında, meydanlarda, evlerde, çıkarsız, beklentisiz çalışmalara katılmaya davet ediyorum. İnanıyorum ki; kazanan biz olacağız, kaybeden ise fitneciler olacak.” şeklinde konuştu.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.