Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadıköy Belediyesi’nde ilk meclis oturumu gerçekleştirildi

31 Mart Yerel Seçimlerinde Kadıköy halkının teveccühü ile Belediye Başkanı seçilen Yılmaz Tavşan bugün ilk Belediye Meclisi toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Tavşan, tüm meclis üyeleri ile birlik içerisinde ve uyumlu bir çalışma hedeflendiğine vurgu yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2024 03:17
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2024 03:17
Kaynak: Murat Can Aytemur
Kadıköy Belediyesi’nde ilk meclis oturumu gerçekleştirildi

3 Nisan 2024 tarihinde mazbatasını alarak hızlı bir şekilde Kadıköy’e hizmet için kollarını sıvayan ve çalışmalarına başlayan Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan başkanlığında ilk Belediye Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi. Komisyonların oluşturulduğu, komisyona giren isimlerin belirlendiği, üye sayıları ile görev sürelerinin netlik kazandığı toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, Kadıköylülerin oylarıyla seçilen Belediye Meclisi Üyeleri’ni tebrik ederek sözlerinde, “Meclis Üyeleri’yle önümüzde 5 yıl boyunca ortak akılla Kadıköy’e en güzel hizmetleri kazandırmak adına uyumlu bir şekilde çalışacaklarını belirterek, hepimizin ortak amacı beldemize hizmet etmek bunun için kanunların bize verdiği yetki çerçevesinde hareket ederek bu amacımızı en iyi şekilde hayata geçireceğiz. Görev yapacağımız 5 sene boyunca göstereceğimiz uyumlu çalışmayla tüm Kadıköy halkına önemli avantajlar sağlayacağız. Meclisimizin bu birlik ve beraberlikle pek çok karara da oy birliğiyle imza atacağına eminim ve bunun güzel bir örnek teşkil etmesini temenni ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan; toplantı sonunda alınan kararların belde için hayırlı olmasını temenni etti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.