Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Gürel Yalovalı Romanların gününü kutladı

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, 8 Nisan Dünya Romanlar Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından videolu mesaj yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2024 02:51
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2024 02:51
Kaynak: Murat Can Aytemur
Başkan Gürel Yalovalı Romanların gününü kutladı

8 Nisan Dünya Romanlar Günü, Roman kültürünün kutlandığı ve halkın karşılaştığı sorunlara yönelik farkındalığın artırılmaya çalışıldığı bir gün olarak kutlanmaktadır. Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel de 8 Nisan Dünya Romanlar Günü dolayısıyla Yalova’da yaşayan Roman vatandaşların eşit ve adil bir yaşam hakkına sahip olmaları için çeşitli uygulamaların faaliyete geçirileceğini ifade ederek, Roman vatandaşların gününü kutladığı videolu mesajı sosyal medya hesabından paylaştı.

“Güzel yürekleri ve gülümsemeleriyle şehrimize renk katan roman kardeşlerimizin günü kutlu olsun”

Başkan Gürel sosyal medya hesabından yayımladığı videolu mesajında şu ifadeleri kullandı; “Bugün 8 Nisan Dünya Romanlar Günü. Yalova’da yaşayan Roman kardeşlerimin gününü kutluyorum aynı zamanda bir mesaj vermek isterim. Öncelikle sizleri çok seviyoruz. Bu topluma kendi kültürünüzle kattığınız renk muhteşem. Bu yüzden Yalova genelinde de sizlerin özellikle sorunlarınızı çözücü birçok hamle yapacağız, hep beraber inşallah, çok kısa zamanda başlayarak. Bir de toplumdaki sizlerle alakalı ayrıştırma çabalarını yok edici uygulamalar da yapacağız. Bizim için çok değerlisiniz, sizleri seviyorum. En kısa zamanda görüşmek üzere.”

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.