Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Canbay Altınova Musiki Derneği'ni makamında ağırladı

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen yerel seçimlerde, Subaşı’nda güven tazeleyen, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Altınova Musiki Derneği’ni makamında ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2024 02:17
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2024 12:20
Kaynak: Murat Can Aytemur
Başkan Canbay Altınova Musiki Derneği'ni makamında ağırladı

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi sona erdi. Halk vatandaşlık görevini yerine getirerek sandığa gitti ve kendilerine önümüzdeki 5 sene hizmet edecek belediye başkanlarını seçti. Yalova’nın Subaşı Beldesi’nde de seçim sonuçlarına göre Başkan Turan Canbay yeniden güven tazeledi ve ‘’Hizmete devam edeceğiz’’ diyerek kolları sıvadı. Belde halkı tarafından çok sevilen ve sık sık ziyaret edilerek çeşitli konularda istişarelerde bulunulan Başkan Canbay, son olarak Altınova’da bulunan Altınova Musiki Derneği ile bir araya geldi.

Canbay’ı makamında ziyaret eden dernek üyeleri tebriklerini iletti ve gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında Canbay’a bilgilendirmelerde bulundu. Sanat ve sanatçının her zaman yanında olduğunu belirterek karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunarak istişare eden Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, nazik ziyaretleri için dernek üyelerine teşekkür etti ve ziyaret sonlanırken toplu hatıra fotoğrafı çekimi gerçekleştirildi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.