Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, belde halkından Mehmet Aksoy, Fatih Yaşa ve Bayhan Bey'i makamında ağırladı ve hayırlı olsun dileklerini kabul etti.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2024 00:48
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2024 00:48
Kaynak: Murat Can Aytemur
Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

Kadıköy Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, konuk olan Mehmet Aksoy, Fatih Yaşa ve Bayhan Bey, Başkan Yılmaz Tavşan'a yeni görevinde başarılar diledi ve ileriye dönük projeler hakkında sohbet etti. Ziyaretin devamında ise karşılıklı istişarelerde bulunuldu ve fikir alışverişleri gerçekleştirildi. Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan’a gerçekleştirilen ziyaret sonunda, Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, misafirlere hayırlı olsun temennileri ve kendisine sundukları hediyeler için teşekkürlerini iletti.

Sosyal belediyecilik anlayışını benimseyen Başkan Tavşan, her zaman halkla iç içe bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve sözlerinde, “Seçim öncesi dönemde belirttiğimiz gibi, seçimden sonra da belde halkımız ile bir arada olmaya devam edeceğiz. Sorunlarında, mutluluklarında ve üzüntülerinde vatandaşlarımızın yanlarında olacağız. Belediyemize gelerek bizleri tebrik eden ve hayırlı olsun dileklerinde bulunan misafirlerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.