Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da vandallar yine işbaşında!

Yalova merkezde Dere Mahallesi Erdoğan Sokak üzerinde bulunan parkta oluşturulan kamelya ve burada yer alan çöp konteynerlerine kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce zarar verildi

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 15:17
Kaynak: Yalova Hayat
Yalova’da vandallar yine işbaşında!

Olay, Dere Mahallesi Erdoğan Sokak üzerinde bulunan parkta meydana geldi. Parkta bulunan kamelya yıkılarak bazı bölümlerinin kırıldığını ve çöp konteynerinin de yakılarak zarar verildiğini gören vatandaşlar durumu polise ve zabıtaya bildirdiler. Olay yerine gelen ekipler, zarar verilen kamelyada ve çöp konteynerinde incelemelerde bulundu. Polis, kimliği belirsiz kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Daha öncelerde de Doğu Sahil Bandı başta olmak üzere şehrin birçok noktasında bulunan oturma gruplarına ve çöp konteynerlerine zarar verilmişti. Vandalizm olaylarına tepki gösteren yetkililer, parkların ve diğer kamusal alanların zarar görmesini üzücü bulduklarını ve bu tür olaylara karışan kişilerin cezalandırılması için gerekenin yapılacağını ifade ettiler. Yetkililer, vatandaşlardan da parklara ve diğer kamusal alanlara göz kulak olmalarını ve gördükleri herhangi bir olumsuzluğu polise bildirmelerini rica ettiler.

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.