Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eğitim Bir-Sen’den Gazzeli öğrencilere özel iftar

Eğitimciler Birliği Sendikası Yalova Şubesi, Yalova Üniversitesinde okuyan Gazzeli öğrencilerle iftarda bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2024 04:56
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2024 04:56
Kaynak: Serap Polat
Eğitim Bir-Sen’den Gazzeli öğrencilere özel iftar

Söz konusu İsrail işgali altındaki Gazze olduğunda her protestoya katılan, zulme uğrayan Gazze halkına insani yardım gönderen Eğitim Bir-Sen Yalova Şubesi bu defa Yalova’da eğitim gören Gazzeli öğrencilere kucak açtı. Yalova Üniversitesinde okuyan Gazzeli öğrenciler için Yalova Uygulama Otelinde iftar yemeği veren Eğitim Bir-Sen Yalova Şubesi, öğrencilerin acılarını paylaştı.

“Filistinli öğrenci kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz”

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Eğitim Bir-Sen Yalova Şubesi Başkanı Ahmet Kotçioğlu, dekanlar, öğretim üyeleri ve öğrencilerin katıldığı iftarda, öğrencilerin talepleri de dinlendi. İftar programının ardından açıklama yapan Eğitim Bir-Sen Yalova Şubesi Başkanı Ahmet Kotçioğlu, “Kurucusu Kudüs Şairi olan sendikamız, Filistin davasının en büyük savunucusu olmuştur. İsrail'in Gazze'de ki soykırımına en şiddetli tepkiyi ortaya koyan STK'lardan biri olmuştur. Bu düşünce ile bir araya geldiğimiz Filistinli öğrenci kardeşlerimizin de her zaman yanında olmaya ve onlara destek olmaya devam edeceğiz.

İftar programımıza teşrif eden Yalova Üniversite Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’ya, dekan hocalarımıza, daire bakanlarımıza, hocalarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.