Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Canbay, belde esnaflarıyla buluştu

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, yeni dönem belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte, kapalı pazar yeri esnafı, belde içinde hizmet veren esnafları ve ilçede hizmet veren Subaşılı esnafları ziyaret etti. Ziyaretlerde esnafla ayaküstü sohbet eden Başkan Canbay, işleriyle ilgili bilgi aldı ve hayırlı işler diledi

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2024 05:21
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2024 05:21
Kaynak: Serap Polat
Canbay, belde esnaflarıyla buluştu

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, 31 Mart mahalli idareler seçimine sayılı günler kala seçim çalışmalarına daha da hız verdi. Yoğun mesaisine vatandaş ve esnaf buluşmalarını da ekleyen Başkan Canbay, “Yaptığımız hizmetler neticesinde gittiğimiz her yerde vatandaşların güler yüzü ile karşılaşmanın huzurunu yaşıyoruz” dedi.

Esnafın hal hatırını soran ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Canbay, işletmeleri de ziyaret edip bol ve bereketli kazançlar diledi. Vatandaşların sorunlarını bire bir çözmeye çalıştıklarının altını çizen Başkan Canbay, "Her fırsatta farklı mahallelerimizi ziyaret ederek, vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinlemeye özen gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe bizler de mutlu oluyor ve hizmetlerimizi daha büyük bir şevkle yapıyoruz. İşimizi yaparken yüreğimizi, sevgimizi ve inancımızı ortaya koyuyoruz. Çalışmalarımızı en iyi şekilde ve en ince detayına kadar yaparak, Subaşımız için çalışıyoruz” dedi.

Esnafın Subaşı'nın ekonomisi için önemine vurgu yaparak, her zaman esnafın yanında olacaklarını söyleyerek esnafın talep ve önerilerini dinleyen Başkan Canbay, çözüm üretmek için çalışacaklarını belirtti.

Ziyaretleri sırasında Başkan Canbay'a yoğun ilgi gösteren esnaflar, ziyaretten duydukları memnuniyeti de dile getirerek, teşekkür ettiler.

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.