Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti’nin Taşköprü Adayı Oral Akoğlu projelerini tanıttı

AK Parti Taşköprü Belediye Başkan Adayı Oral Akoğlu, belde halkı için düzenlediği iftar programında projelerini tanıttı.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2024 04:48
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2024 04:48
Kaynak: Serap Polat
AK Parti’nin Taşköprü Adayı Oral Akoğlu projelerini tanıttı

AK Parti Tavşanlı Belde Teşkilatı, Taşköprü Kültür Merkezinde iftar programı düzenledi. Programda AK Parti Taşköprü Belediye Başkan Adayı Oral Akoğlu, projelerini tanıttı.

31 Mart Yerel Seçimlerine 2 haftadan az bir süre kaldı. Belediye başkan adayları arasındaki rekabet doruğa ulaştı. 1 Nisan sabahına belediye başkanı olarak uyanmak hedefiyle il, ilçe, belde ve köy ayırt etmeden kapı kapı dolaşan adaylar, Ramazan’ı da fırsat bilerek iftar ve sahur programlarında projelerini tanıtmaya başladı.

Her partinin kendi belediye başkan adayını çıkarmasıyla her gün siyasetçilerin sokak sokak gezdiği Yalova’da, belediye başkan adayları çalmadık kapı bırakmıyor.  Mevcut Belediye Başkanı Demokrat Partili İsmail Arslan olan Taşköprü’de de AK Parti’nin ayak sesleri duyulmaya başladı.

AK Parti’nin Taşköprü Belediye Başkan Adayı Oral Akoğlu, rutin vatandaş buluşmalarını bir üst seviyeye çıkararak tüm belde halkıyla iftarda buluştu. Parti teşkilatının da büyük ilgi gösterdiği iftar programına: AK Parti Yalova Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Büyükgümüş, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya, Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Dr. Recep Hacı ve parti teşkilatı katıldı.

İftarın ardından Taşköprü için tasarladığı projeleri tek tek açıklayan Başkan Adayı Oral Akoğlu, kendisini yalnız bırakmayan parti teşkilatına ve Taşköprü halkına teşekkür etti.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.