Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fazlaca iftarda vatandaşla buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca, Altınova Belediyesi tarafından düzenlenen iftar etkinliğinde vatandaşla bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2024 02:42
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2024 02:42
Kaynak: Murat Can Aytemur
Fazlaca iftarda vatandaşla buluştu

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde, sosyal belediyecilik anlayışını kendisine rota olarak belirlediğini söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca, saha çalışmalarının yanında ilçede düzenlenen spor müsabakalarına ve çeşitli etkinliklere de katılım sağlıyor. Mübarek Ramazan Ayında da yorulmak nedir bilmeden çalışmalarına devam eden Fazlaca, Altınova Belediyesi tarafından düzenlenmiş olan Cumhuriyet Mahallesi iftar organizasyonunda, Altınova Halkı ile buluştu ve teker teker vatandaşlar ile selamlaşarak hayırlı iftarlar diledi.

Mübarek Ramazan Ayı’nda edilen tüm duaların kabul olmasını dileyen Fazlaca, sözlerinin devamında ise, ‘’Bereket ve Rahmet ayı Ramazan-ı Şerif’in, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini dilerim. Altınova Belediyesi’nin düzenlediği Cumhuriyet Mahallesi iftarına katıldık. Hemşerilerimiz ile selamlaştık, kucaklaştık. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul eylesin.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.