Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yele Çiftlikköy Esnafının yanında olacağını belirtti

Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele, saha çalışmaları kapsamında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde esnaf ile buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2024 02:19
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2024 02:19
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yele Çiftlikköy Esnafının yanında olacağını belirtti

Yerel seçimler yaklaşırken gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde vatandaşın sıkıntılarını yakından takip ettiğini ve önemsediğini belirten Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde; mahalle mahalle, sokak sokak dolaşarak Çiftlikköylüler ile bir araya gelmeye devam ediyor. Yele, saha çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, vatandaşla sık sık bir araya geliyor talep ve önerileri dinliyor ve projelerini paylaşıyor.

Yele, sadece seçim önü değil göreve geldiği taktirde de her zaman esnaf ve vatandaş ile bir arada olacağını belirtti. İlçenin sıkıntılarını iyi bildiğini ifade eden Yele, aynı zamanda da Çiftlikköy’de yaşanan sorunlara nasıl çözüm üretileceği konusunda gereken donanıma sahip olduğunu söyledi. Gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri kapsamında son olarak Çiftlikköy Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde vatandaş ile buluşan Yele, dükkanları gezerek teker teker el sıkıştı ve daha güzel, daha modern, daha yaşanılabilir bir Çiftlikköy için hayata geçirmeyi planladığı projelerinden bahsetti.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnafın sıkıntılarını dinleyerek bu sıkıntılara çözüm üretmek adına 1 Nisan tarihinden itibaren vakit kaybetmeden çalışmaya başlayacağını belirten Yele, devamında ise esnafın talep ve önerilerini dinleyerek not almayı da ihmal etmedi, her zaman ulaşılabilir bir belediye başkanı olacağının sözünü verdi.

 

‘’Esnafımızın ve vatandaşımızın her zaman yanındayız’’

Çiftlikköylü vatandaşları hangi partili diye ayırt etmeden, herkese eşit hizmet götüreceğini belirten Yele, sözlerinde, ‘’Çok değerli Çiftlikköylü hemşehrilerim, ilçemizin çok daha iyi yerlere gelebilme potansiyelinin olduğunun farkındayım. Göreve geldiğimiz taktirde vakit kaybetmeden çalışmalara başlayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bizler bu yola çıkarken sosyal belediyeciliği ve halka hizmeti kafamıza koyduk. İlçemizi çok daha iyi noktalara getirmek için çok çalışacağız. Esnafımızın ve vatandaşımızın her sıkıntısında yanlarında olacağız. Son ana kadar çok sıkı çalışmaya devam edeceğiz. Birlikte başaracağız ve çok daha iyi bir Çiftlikköy için elele çalışacağız’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.