Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, köylerde vatandaşları dinledi

31 Mart mahalli idareler seçimleri kapsamında Yalova’da seçim çalışmalarına destek veren AK Parti MKYK Üyesi ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş Kurtköy, Safran ve Hacımehmet Köylerini ziyaret ederek muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2024 04:22
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2024 04:22
Kaynak: Serap Polat
Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, köylerde vatandaşları dinledi

AK Parti MKYK Üyesi ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel ve beraberindeki heyet, iftar sonrasında Yalova Merkez köylerini ziyaret ederek köy muhtarları ve köylülerle bir araya geldi. Kurtköy, Safran ve Hacımehmet’i ziyaret eden heyet, köylülerin istek ve taleplerini dinledi, yeni dönem çalışmalarını değerlendirdi.

Ziyarette konuşan İl Genel Meclis Başkanı ve AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Adayı Hasan Soygüzel, “Köylerimizin istek ve sorunlarını dinledik. Yeni dönemde yapacağımız çalışmaları hep birlikte değerlendirdik. Köylerimizdeki sıcak karşılama ve samimi sohbetler, bizlere güç ve mutluluk verdi. Kurtköy, Safran ve Hacımehmet Köylerimizin kıymetli sakinlerine bizleri misafir ettikleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükgümüş de vatandaşlarla tek tek ilgilenip sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi. Büyükgümüş, AK Parti olarak her zaman sahada ve vatandaşlarla içi içe olma geleneklerini devam ettirdiklerini ifade ederek, "Sorunları yerinde görmek ve el birliğiyle çözüm üretmek düşüncesiyle yaptığımız ziyaretlerde vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle karşılaşıyoruz. Sıcak bir çay ve gönül sohbeti eşliğinde ramazan geceleri bir başka güzel. Güzel gönüllerinde bizlere yer açan kıymetli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Bizler Meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak, taleplerini karşılamak ve eksikleri gidermek için daima görevimizin başında, köylülerimizin yanındayız” dedi.

Ziyaretlerde AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz ve İl Genel Meclis üyesi adayları da hazır bulundu.

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.