Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili Başkan Kaçar, zaferini iftar programıyla kutladı

Altınova’ya bağlı Tavşanlı Beldesinde başkanlığının 2’nci dönemine giren AK Partili Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, zaferini belde halkıyla birlikte iftar programında kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2024 07:19
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2024 07:19
Kaynak: Serap Polat
AK Partili Başkan Kaçar, zaferini iftar programıyla kutladı

Yerel seçimler sonucunda tekrar Tavşanlı Belediye Başkanı olan Mücahit Kaçar, 9 belediye meclis üyesinin de AK Parti’den çıkmasıyla birlikte yaşadıkları zafer duygusunu vatandaşlarla paylaştı. Belediye meclis üyeleriyle birlikte mazbatasını aldıktan sonra çifte mutluluk yaşayan Mücahit Kaçar belde halkına iftarda teşekkür etti. Tavşanlı Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen iftara çok sayıda vatandaş katıldı.

“HEP BİRLİKTE NİCE RAMAZAN AYLARINA KAVUŞMAMIZ DİLEĞİYLE”

İftar sonrası konuşma yaparak kendilerine güvenen Tavşanlı halkına destekleri için teşekkür eden Başkan Mücahit Kaçar, “Ramazan ayının bereketini, dayanışma ruhunu yaşamak, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştirmek ve toplumsal dayanışmanın güçlendirilmesi adına her yıl geleneksel hale getirdiğimiz iftar programımıza katılan, katılamayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Hep birlikte nice ramazan aylarına kavuşmamız dileğiyle teşekkürler güzel Tavşanlı’m.” dedi.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.