Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Semt 77 Yalovaspor evinde galip

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz, Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı evinde çıktığı Konyaspor mücadelesinden 70-67 galip ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2024 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2024 14:57
Kaynak: Yalova Hayat
Semt 77 Yalovaspor evinde galip

Bu sezon Türkiye Basketbol Ligi’nde üstün bir performans sergileyen Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı, ligin 29.haftasında kendi evinde çıktığı Konyaspor mücadelesinde, 3 sayı farkla sahadan galip ayrılmayı bildi. Çıktığı her maçta taraftarlarına basketbol şöleni yaşatan Yalova temsilcileri, Konyaspor mücadelesinde aldığı galibiyet ile beraber çıktığı 29 maçta 25.galibiyetini almış oldu, temsilcilerimiz toplamış olduğu 54 puanla ligin liderlik koltuğunda oturmaya devam ediyor ve iç sahadaki yenilmezlik sersini devam ettiriyor.

İlk yarının adı Yalova

Ligin 29.Haftasında Yalova 90.Yıl Spor Salonu’nda gerçekleşen Semt 77 Yalovaspor-Konyaspor mücadelesi ilk periyottan Yalova üstünlüğü ile başladı. Temsilcilerimiz maçın henüz ilk periyodunda, konuk ekip Konyaspor’un potasında 26 sayı buldu ve Konya temsilcileri ise temsilcilerimize karşı yalnızca 7 sayıda takılı kaldı. Maçın ikinci periyodunun başlaması ile birlikte vites yükselten Konyaspor, Semt 77 Yalovaspor’un attığı 13 sayı karşısında başarılı bir oyun sürdürdü ve bulduğu 25 sayı ile skoru 39-32’ye getirdi. İlk yarının son düdüğü çaldığında temsilcilerimiz soyunma odasına 39-32’lik skorla 7 sayı önde gitti.

Yalova liderlik koltuğunda devam ediyor

Maçın ikinci yarısının ilk periyodu temsilcilerimiz için iyi gitmedi. Deplasmanda ritmi yükselten taraf Konyaspor oldu. Semt 77 Yalovaspor maçın üçüncü periyodunda 14 sayıda takılı kalırken konuk ekip ise 21 sayı buldu ve skoru 53-53’e getirdi. Maçın kaderini belirleyecek son periyodun başlaması ile beraber her iki takımda kontrollü ve başarılı ataklar ile birbirlerinin üzerine gitmeye devam etti. Maçın dördüncü periyodu heyecanla geçerken Yalovalı taraftarlar da tezahüratları ile bir an olsun takımını ile yalnız bırakmadı. Temsilcilerimiz maçın bitiş düdüğü çaldığında 3 sayı farkla 70-67’lik skorla parkeden galip ayrıldı.

Murat Can Aytemur

Fotoğraf: Semt 77 Yalovaspor Basketbol

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.