Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe öğrencilerle iftarda buluştu

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Yalova Termal Fen Lisesi Pansiyonu’nda öğrenci ve öğretmenler ile iftar yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2024 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2024 14:21
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe öğrencilerle iftarda buluştu

Mübarek Ramazan Ayı’nın gelmesi nedeniyle pek çok şehirde iftar programları düzenleniyor. Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe’de bu mübarek ay da öğrencileri yalnız bırakmadı. Yalova Termal Fen Lisesi Pansiyonu’nda kalan öğrenciler ile birlikte iftar yapan Akmeşe, aynı zamanda da sıcak çay eşliğinde öğrencilerle sohbet ederek, eğitim hayatlarında başarılar diledi, taleplerini ve hedeflerini dinledi.Akmeşe, aynı zamanda da öğretmenler ile eğitim üzerine güncel konular hakkında istişarelerde bulundu. Öğrenciler Akmeşe’yi aralarında görmenin mutluluğunu yaşarken, devamında ise katılımlarından dolayı kendisine teşekkürlerini ilettiler.

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Yalova Termal Fen Lisesi Pansiyonu’nda, öğrenciler ve öğretmenler ile bir araya geldiği iftar programının ardından yapmış olduğu açıklamada,‘’Yalova Termal Fen Lisesi pansiyonunda öğrenci, öğretmen ve yöneticilerimizle iftar programında bir araya geldik. Bu mübarek ayda sizlerle birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Öğrencilerimizin her birisi bizler için çok değerli, kendilerine eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar diliyorum’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.