Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Semt 77 Yalovaspor deplasmanda yara aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı, ligin 30.Haftasında deplasmanda karşılaştığı Mersin BŞB karşısında 77-66’lık skorla mağlup oldu.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2024 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2024 12:00
Kaynak: Murat Can Aytemur
Semt 77 Yalovaspor deplasmanda yara aldı

Ligin şampiyonluğa aday ismi Semt 77 Yalovaspor, 30.Hafta maçında deplasmanda yara aldı. Mersin BŞB ile karşılaşan temsilcilerimiz, Yalova’ya mağlubiyetle döndü. Yaşadığı mağlubiyet ile beraber çıktığı 30 maçta 25 galibiyet, 5’te mağlubiyet yaşayan Yalova temsilcileri toplamış olduğu 55 puanla ve averaj farkıyla liderlik koltuğunda oturmaya devam ediyor. Mersin BŞB ise aldığı Yalova galibiyeti ile beraber çıktığı 30 maçta 23 galibiyet, 7 mağlubiyet yaşayarak topladığı 53 puanla ligin 3.sırasında yer aldı. Türkiye Sigorta Basketbol Ligi 30.Hafta mücadelelerinde Edip Buran Spor Salonu’nda kozlarını paylaşan Mersin BŞB ve Semt 77 Yalovaspor arasındaki mücadelenin ilk yarısında Mersin ekibi başarılı performansı ile taraftarlarını mutlu etti. Temsilcilerimiz maçın ilk periyodunda rakip potada 20 sayı bulmayı başarırken, Mersin ise 22 sayı ile karşılık verdi ve ilk periyodu önde kapattı. Maçta ikinci çeyreğin başlaması ile beraber sahadaki hakimiyetini sürdüren ev sahibi ekip bu çeyrekte de 27 sayı buldu, Yalova ise 16 sayıda takılı kaldı. İlk yarının bitiş düdüğü çaldığında temsilcilerimiz soyunma odasına 49-36’lık skorla geride gitti.

İkinci yarıya kontrollü başlayan takımlar karşılıklı ataklarla birbirlerinin üzerine gitti ancak sonuca ulaşma konusunda zorluk yaşadılar. Maçın üçüncü periyodunda Mersin BŞB ve Semt 77 Yalovaspor attıkları 9’ar sayıyla skoru 58-45’e getirdiler. Maçın son çeyreğinin başlaması ile beraber yeniden tempo yükselten takımlar yaptıkları başarılı ataklar ve zekice hamleler ile oyuna büyük bir renk kattı. Ev sahibi ekip maçın son periyodunda bulduğu 19 sayı ile 77’ye ulaşırken, temsilcilerimiz ise bulduğu 21 sayı ile 66’ya ulaştı. Maçta son düdük çaldığında Semt 77 Yalovaspor parkeden 77-66’lık skorla mağlup ayrıldı.

Murat Can Aytemur

Fotoğraflar: Semt 77 Yalovaspor Basketbol

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.