Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Semt 77 Yalovaspor'a marteniçka sürprizi

Yalova Balkan Göçmenleri Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği’nden (BALGÖÇ) Erkan Çetintaş, Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı’nı ziyaret ederek tüm takıma marteniçka hediye etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2024 02:18
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2024 02:18
Kaynak: Murat Can Aytemur
Semt 77 Yalovaspor'a marteniçka sürprizi

Türkiye Basketbol Ligi’nde gösterdiği üstün performans ile izleyenleri kendisine hayran bırakan, her çıktığı maçta adeta basketbol şöleni yaşatan Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı’na anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi. Yalova Balkan Göçmenleri Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği’nden (BALGÖÇ) Erkan Çetintaş, antrenman esnasında ziyarette bulunarak bütün oyunculara baharın müjdecisi olan marteniçkaları hediye olarak takdim etti ve devamında ise gösterdikleri başarılı performans için oyuncuları ve yönetimi tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı tarafından, kendilerine gerçekleştirilen anlamlı ziyaret dolayısıyla yapılan açıklamada, ‘’Yalova Balkan Göçmenleri Eğitim Kültür ve Dayanışma derneği “BALGÖÇ” ‘ten ziyarete gelen Erkan Çetintaş, takımımıza marteniçka dağıttı. Baharın müjdecisi olan Marteniçka geleneği vesilesiyle, tüm Semt77 Yalovaspor Basketbol ailesi için sağlıklı, bereketli ve başarılarla dolu bir yıl olmasını diledi’’ diye belirtildi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.