Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınova'nın Topuklu Efesi Yasemin Fazlaca, ''Yensekte yenilsekte şampiyon bizim takım''

Cumhuriyet Halk Partisi Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca, Altınova Belediyespor ve Hendek Spor maçını sahada takip etti ve maç sonrası yapmış olduğu açıklamada, ‘’Yensekte yenilsekte şampiyon bizim takım’’ dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2024 01:44
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2024 01:44
Kaynak: Murat Can Aytemur
Altınova'nın Topuklu Efesi Yasemin Fazlaca, ''Yensekte yenilsekte şampiyon bizim takım''

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi yaklaşıyor, adaylar saha çalışmalarına devam ediyor. Siyasi hareketliliğin hız kazandığı şu günlerde adaylar bir yandan çalışmalarına devam ediyor bir yandan da ilçelerinde bulunan sosyal etkinlikleri ve spor müsabakalarını yakından takip ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca’da bu kapsamda ilçe genelinde sürdürülen etkinlik ve müsabakaları yakından takip ediyor. Son olarak Altınova Belediyespor ve Hendek Spor arasında gerçekleşen karşılaşmayı tribünden takip eden Fazlaca sözlerinde, ‘’Çıktığınız her maçtan başarı ile dönün. Yensekte yenilsekte gönüllerin şampiyonu her zaman bizim takım’’ diye belirtti.

Hemen hemen her sözünde sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olacağını belirten Cumhuriyet Halk Partisi Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca, sporun her branşı her zaman birinci önceliği olacağını belirtti ve sözlerinin devamında ise, ‘’Göreve geldiğimiz taktirde ilçemizdeki halı sahamızın fiziki şartları iyileştirilecek, kafeterya, soyunma odaları, seyirci alanları yapılarak kullanımı gençlerimize tahsis edilecektir. Güreş alanının fiziki şartları iyileştirilerek, ilçemizde geleneksel hale gelen güreşler için daha uygun şartlar sağlanacaktır. Hersekzade Ahmet Paşa Stadyumu’nun çevre düzenlemesi ve fiziki şartları iyileştirilerek, gençlerimizin sosyalleşmesi sağlanacaktır’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.