Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Satranç Turnuvasında ödüller sahiplerini buldu

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Yalova Şubesi ve Yalova Gazeteciler Cemiyeti’nin, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için düzenlediğin satranç turnuvası sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2024 00:47
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2024 00:47
Kaynak: Serap Polat
Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Satranç Turnuvasında ödüller sahiplerini buldu

TEMAD Yalova İl Başkanlığı ve Yalova Gazeteciler Cemiyeti’nin katkılarıyla, Yalova İl Özel İdaresi'nin ödül sponsorluğunda organize edilen turnuva, Yalova Satranç Federasyonu tarafından 9-10 Mart 2024 tarihinde 90. Yıl Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi.

"Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Satranç Turnuvası" TEMAD Yalova İl Başkanı Erdoğan Yıldız ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz'ın ilk hamleleriyle başladı.

Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle yapılan ve ayrı bir anlam içeren turnuvada 126 sporcu, üç ayrı kategoride yarıştı. İki gün süren turnuva sonunda ödüller sahiplerini buldu.

Turnuvada dereceye giren sporcular: En İyi Kadın Sporcu Merve İpek Deniz, En İyi 2017 doğumlu Sporcu Ömer Taha Dede, En İyi 2016 doğumlu Sporcu Ahmet Kemal Karaman'a ödülleri TEMAD Yalova Kadın Kolları Sekreteri Fulya Nalbant tarafından verildi.

En İyi Kadın Sporcu Derin Ayvaz, En İyi 2015 doğumlu Sporcu Çağan Toktaş, En İyi 2014 doğumlu Sporcu Abdullah Emir Karafil, En İyi 2013 doğumlu Sporcu Göktuğ Batur Kilim ve En İyi 2012 doğumlu Sporcu Ulaş Bozkurt'a ödülleri Gazeteciler Cemiyeti Yalova İl Temsilcisi Sezgin Altınel tarafından verildi.

En İyi Kadın Sporcu Sinegül Aliyeva'ya ödülü Satranç Federasyonu Yalova İl Temsilciliği Başhakemi Uğur Kaya tarafından verildi.

Sekiz Yaş Kategorisinde: 1. Ömer Dede Taha, 2’nci Ahmet Kemal Karaman, 3’üncü Tuna Efe Çelikel, 4’üncü Merve İpek Deniz, 5’,nci Kerem Alp Aksoy'a ödülleri TEMAD Yalova İl Muhasibi Necdet Nalbant tarafından verildi.

Açık Kategoride: 1. Yiğit Akkaya, 2’nci Deniz Dirikolu, 3’üncü Ali Erdem Bilgi, 4’üncü Ertuğrul Demirbağ ve 5’inci Ali Efe Kaderoğlu'na ödülleri İl Satranç Hakemi Ömer Akkaya tarafından verildi.

12 Yaş Kategorisinde: 1. Çağan Toktaş, 2’nci Abdullah Emir Karafil, 3’üncü Göktuğ Batur Kilim, 4’üncü Ahmet Can Demir ve 5’inci Kerem Sarıkaya'ya ödülleri TEMAD Yalova İl Başkanımız Erdoğan Yıldız tarafından verildi.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.