Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HDI Yalova VIP tek sayıyla mağlup oldu

HDI Yalova VIP, Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi 28.Hafta mücadelelerinde deplasmanda karşılaştığı 01 Adana’ya karşı 77-76’lık skorla mağlup oldu.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2024 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2024 12:30
Kaynak: Murat Can Aytemur
HDI Yalova VIP tek sayıyla mağlup oldu

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi’nde Yalova’yı temsil eden, temsilcimiz HDI Yalova VIP, Adana deplasmanından mağlubiyetle döndü. Bu sezon ortalama bir performans sergilediğini söyleyebileceğimiz temsilcilerimiz, kıran kırana geçen bir mücadelede yalnızca bir sayı ile mağlup oldu. Bu sezon ligde çıkmış olduğu 28 maçta 14 galibiyet 14’te mağlubiyet yaşayan HDI Yalova VIP, toplamış olduğu 42 puanla 8.sırada yer alırken, 01 Adana ise 28 maçta 18 galibiyet, 10 mağlubiyet yaşayarak ligin 4.sırasında yer aldı.

İlk yarı Yalova’nın

Maçın ilk yarısının başlaması ile beraber takımlar birbiri üzerinde karşılıklı ataklar gerçekleştirdi ve sahaya hakim olmaya çalıştı. Maçın ilk periyodunda ev sahibi ekip 01 Adana 21 sayı bulurken temsilcilerimiz ise 18 sayı ile karşılık verdi. Maçın ikinci çeyreğinde ise dengeler değişti ve temsilcimiz HDI Yalova VIP bu çeyrekte tamı tamına 28 sayıyı rakip potaya yolladı, 01 Adana ise 18 sayıda takılı kaldı ve maçın ilk yarısı 39-46 Yalova üstünlüğü ile tamamlandı.

Galibiyetin adı 01 Adana

Maçın ikinci yarısının başlaması ile beraber takımlar birbiri üzerinde kurduğu baskıya devam etti ve üçüncü periyodu 17-17’lik eşit skorla kapatarak maçta son durumu 56-63’e taşıdılar. Maçta son çeyreğe giren takımlar, galip gelen taraf olmak adına ellerinden geleni yaptı fakat temsilcilerimizin tüm çabasına rağmen son periyotta potasında gördüğü 21 sayı maçın galibinin 01 Adana olmasını sağladı. Maçta son düdük çaldığında, 01 Adana kendi evinde temsilcimiz HDI Yalova VIP ‘i 77-76’lık skorla ve yalnızca 1 sayı farkla mağlup ederek parkeden galip ayrıldı.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.